februari 2022

We hebben veel plezier van ons nieuwe digibord! Het bord is goed te gebruiken bij de KOO lessen door bijvoorbeeld filmpjes te bekijken die passen in het thema. Met de whiteboard functie van het bord kan je met verschillende kleuren letters schrijven en zelfs tekenen. We hebben de W van Winterspelen geoefend en zijn nu met de letter V bezig van Valentijnsdag en voorjaarsvakantie. 

De afgelopen periode hebben we ons in verschillende wintersporten verdiept en we hebben het over de Olympische Winterspelen gehad. Er bestaan hele gevaarlijke wintersporten zoals skeleton, schansspringen en bobsleeën. Het was leuk dat we op het digibord naar een schaatswedstrijd hebben kunnen kijken. Wij (Nederland) wonnen een gouden medaille! 

Bij ons is het jammer genoeg nog steeds niet echt winters. We wachten vergeefs op sneeuw en ijs… Dat is op Antarctica wel anders hoor! We hebben al veel geleerd over dit koudste werelddeel. Over de pinguïns die elkaar warm houden bijvoorbeeld. Mede door de mooie filmpjes over Antarctica krijgen we toch nog een beetje een wintergevoel. 

Hele fijne vakantie gewenst en voor degenen die straks  op wintersport gaan: veel plezier in de sneeuw en voorzichtig op de piste ;-)