Ouderavonden

Ouders

Lees meer over onze ouderparticipatie

Over de ouderavonden

Om de contacten tussen ouders te bevorderen organiseren wij ouderavonden. Deze hebben allen een verschillend karakter. We onderscheiden de volgende ouderavonden:

Klassenavond

De groepsleerkracht houdt een praatje over hoe het in de klas eraan toe gaat, de geldende regels, u kunt vragen stellen, kennismaken met andere ouders en rustig rondkijken in het lokaal van uw kind.

Materiaalinformatieavond

U krijgt uitleg over een specifiek onderdeel van het montessorimateriaal bijv. het rekenmateriaal. Natuurlijk kunt u er ook zelf mee aan de slag en kunt u een lesje krijgen van een leerkracht.

Algemene ouderavond

Deze is meestal voor alle ouders. Er zal dan een specifieke activiteit centraal staan. Er kan voor deze avond een inleider van buiten de school gevraagd worden.

Kijkuurtje

Vroeg in de avond wordt jaarlijks en kijkuurtje georganiseerd, waarbij kinderen aan hun ouders kunnen laten zien wat zij zoal doen op school.

volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies

Esprit Scholen neemt uw privacy zeer serieus daarom maakt espritscholen.nl alleen gebruik van essentiƫle cookies zonder (herleidbare) persoonsgegevens.